رفتن به مطلب

تخته امتیازات

مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان ۲۱/۰۹/۱۵ در همه بخش ها

  1. سلام وقت بخیر می دونم سایت فیلتره اما سایت رو ابدیت می کنم شاید یه روزی رفع شد و این تاپیک هم دیده شد لطفا لایک و کامنت یادتون نره يكي از تركيبات جادويي با برنج كتلت ،سيب زميني و گوجه سرخ شده است قطعا با خوردنش مستقيم ميريد بهشت . فقط زماني كه ميخواييد كتلت با برنج سرو كنيد گوشت چرخكرده رو بيشتر بزنيد و سيب زميني ي كوچولو باشه و ي پياز متوسط . من حدود ٣٠٠گرم گوشت با ي سيب زميني كوچيك و ي پياز زدم كمي هم سبزي خشك معطر (نعناع ،چوچاق(سبزي محلي شمال ) ،ريحون )هم گاهي بهش ميزنم . خلاصه اگر نخورديد حتما امتحانش كنيد كه از قافله عقب نمونيد
    1 امتیاز
  2. جوجه‌کباب یک غذای بین‌المللی است، نه ایرانی.به طوریکه مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه‌ای. مثلاً هندی‌ها به تکه‌های مرغشان ادویه تندوری می‌زنند و آن‌ها را در تنور کباب می‌کنند به طوری که پس از پخت، جوجه‌کبابشان رنگی کاملاً قرمز پیدا می‌کند... مردم مدیترانه مایه جوجه‌کباب را با زیتون چرخ شده و فلفل دلمه‌ای کبابی و له شده تهیه می‌کنند. ژاپنی‌ها از سس تریاکی و آمریکایی‌ها از سس مخصوص باربیکیو استفاده و پس از گذاشتن چند ساعته تکه‌های مرغ در این مایه، آن‌ها را کباب می‌کنند. برای تهیه جوجه
    1 امتیاز
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد
×
×
  • اضافه کردن...