رفتن به مطلب
Added by Amir

Added by Amir

Nazii_z

همکار انجمن
  • تعداد ارسال ها

    486
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در سایت

514 بار تشکر شده

درباره Nazii_z

  • درجه
    مدیر بخش آموزش

مشخصات کاربر

  • جنسیت
    خانم
  • علایق
    موسیقی_رمان_ماکارونی_رنگ ابی_خانواده_طبیعت_والیبال-بسکتبال_ بیشترازهمه خدا

آخرین بازدید کنندگان نمایه

1,001 بازدید کننده نمایه
  1. روش تهیه برگر خانگی و چیپس خوشمزه و عالی چیپس سیب زمینی لذیذ همراه با برگر می‌تواند نخستین انتخاب برای وعده ناهار فست فودی همه ي ما باشد، پس با هم آن را درست کنیم. صفر تا صد این همبرگر آبدار به روش خانگی تعلیم داده شده هست. با کمک حکم زیر می‌توانید چیپس سیب زمینی بسیار ترد و تازه بعلاوه ي چیزبرگر خانگی را بیاموزید که با سسی که خودتان تهیه می‌کنید، طعم دار می‌شود. مواد لازم برای چیپس: ۱ کیلوگرم سیب زمینی ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید ۴ پیمانه روغن گیاهی ۱ قاشق چایخوری نمک برای سس: ۱/۴ پیمانه مایونز ۱ قاشق چایخوری آب خیارشور ۱ قاشق چایخوری خیارشور ریز شده ۲ قاشق چایخوری کچاپ ۱ قاشق چایخوری سس خردل ۱/۴ قاشق چایخوری پودر پاپریکای دودی ۱/۴ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری برگ هاي تازه جعفری «خرد شده» برای برگر: ۲ اسلایس پنیر چدار ۲ اسلایس پنیر آمریکائی ۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ قاشق چایخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه برای ساندویچ: نان برگر کاهو گوجه فرنگی طرز تهیه 1. برای تهیه چیپس، سیب زمینی ها را شسته و در یخچال بگذارید تا خنک شوند. سپس به صورت ورقه هاي نازک برش دهید. 2. برش ها را درون یک کاسه آب یخ بریزید. سرکه سفید را بیفزایید و هم بزنید. 3. سپس آن را آبکش کرده و حداقل ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند. 4. روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و بگذارید تا کاملا داغ شود. ورقه هاي سیب زمینی را دو دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. 5. سپس روی دستمال کاغذی حوله اي بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. 6. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، سس مایونز، آب خیارشور، خیارشور رنده شده، کچاپ، سس خردل، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید. 7. برای تهیه برگر، هر اسلایس پنیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. 8. گوشت چرخ کرده را درون کاسه بزرگی بریزید. نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و با دست هم بزنید تا یکدست شوند. 9. گوشت را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس با بهره گیری از دست یا بشقاب، گوشت ها را به دایره هایي تخت، به قطر نان همبرگر شکل دهید. روی هر دایره گوشتی، پنیر گذاشته و سپس یک لایه دیگر گوشت بگذارید. دو طرف همبرگر را با دست محکم کنید. 10. سپس آن را روی کباب پز یا درون روغن سرخ کنید. ۴ دقیقه برای هر طرف همبرگر کافی هست. 11. برای تهیه ساندویچ، نان برگر را برشته کنید. یک قاشق غذاخوری سس روی سطح صاف بریزید. 12. کاهو،برگر، گوجه فرنگی و چیپس سیب زمینی گذاشته و لایه دوم نان را قرار دهید. 13. این برگرها را با سس و چیپس سرو کنید.
  2. طرز تهیه سوپ نخود غذای خوشمزه پاییزی سوپ نخود لذیذ را در منزل درست کنید و به عنوان یک شام سبک در فصل پاییز در کنار خانواده آن را میل نمایید. سوپ نخود یک پیش غذا یا غذای سبک و لذیذ هست که طرز تهیه آن را آورده ایم. مواد لازم; روغن زیتون; به مقدار لازم پیاز «نگینی خرد شده»; یک شماره هویج «پوست کنده و نگینی خرد شده»; 2 شماره ساقه کرفس; 3 شماره نمک; به مقدار لازم فلفل سیاه «پودر شده»; به مقدار لازم سیر «ریز خرد شده»; 6 حبه زیره «پودر شده»; 2 قاشق چای خوری تخم گشنیز «پودر شده»; یک قاشق چای خوری فلفل قرمز «پودر شده»; به مقدار لازم رب گوجه فرنگی; 3 قاشق سوپ خوری نخود «پخته»; 800 گرم مرغ «پخته»; 2 پیمانه برگ اسفناج تازه; یک پیمانه برگ جعفری «خرد شده»; یک قاشق سوپ خوری برگ گشنیز «خرد شده»; یک قاشق سوپ خوری برگ نعناع «خرد شده»; یک قاشق سوپ خوری برش هاي لیمو; برای تزئین طرز تهیه; حدود سه الی چهار قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز، هویج و ساقه کرفس را در آن تفت دهید تا نرم شوند. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سیر، زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش آیند، سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند و سبزی ها نرم شوند. مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پودر در آورید. سپس بقیه نخود، گوجه فرنگی نگینی خرد شده، مرغ پخته و ریش ریش شده، برگ اسفناج، برگ جعفری، برگ گشنیز و برگ نعناع را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا اسفناج نرم شود. در پایان، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش افزوده و سرو کنید.
  3. طرز تهیه پاستا فتوچینی خوشمزه و عالی در سری آلبوم هاي تصحیح کردن پاستاهاي لذیذ امروز برایتان پاستا فتوچینی را تهیه می کنیم که واقعا لذیذ هست. پستو, سسی هست که از گیاهان له شده, روغن زیتون, مغز‌ها و پنیر تهیه می شود و متعلق به شمال غربی ایتالیاست. در این حکم غذا یک سس پستوی لذیذ از ریحان, بادام هندی و دانه کاج روی فتوچینی, اسفناج و میگوی ما را می‌پوشاند. ما این پاستا را با نان سیر تست شده و لایه‌اي از کره سیر و پارمسان توصیه می کنیم. مواد لازم: نیم کیلوگرم میگو 2 شماره نان باگت کوچک 550 گرم پاستای فتوچینی 170 گرم اسفناج 2 حبه سیر 4 قاشق غذاخوری کره یک سوم پیمانه سس پستوی بادام هندی و ریحان یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان ۱ – مواد لازم را حاضر کنید دمای فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. یک ظرف بزرگ از آب نمک را بجوشانید. محصولات تازه را بشویید و خشک کنید. سیر‌ها را پوست گرفته و خرد کنید. نان باگت‌ها را از وسط نصف کنید. ۲ – نان سیر درست کنید روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. در یک ظرف بزرگ نیمی از کره‌ها و چند قطره روغن زیتون را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شوند. نیمی از سیر‌ها را ریخته و ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه هم بزنید تا معطر شود. اجاق را خاموش کنید. باگت‌ها را روی سینی که حاضر کرده بودید قرار دهید. کره سیر را با روی نان‌ها بمالید. روی آن پنیر بریزید. ۴تا ۶ دقیقه یا تا وقتی به رنگ قهوه‌اي روشن درآید و ترد شود در فر قرار دهید. نان‌ها را از فر خارج کنید و روی تخته برش قرار دهید. وقتی سرد شد از عرض نصف کرده و در بشقاب قرار دهید. ۳ – میگو‌ها را بپزید باگت‌ها که در حال تست شدن میباشند, میگو‌ها را با دستمال خشک کنید و با نمک و فلفل آن‌ها را مزه دار کنید. تابه‌اي که برای کره سیری بهره گیری کرده بودید را بشویید و خشک کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در همان تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. میگوهای مزه دار شده را در آن بریزید و بدون این که هم بزنید ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌اي روشن شود بپزید. باقی سیر‌ها را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. یکی دو دقیقه مدام هم بزنید یا تا زمانی که میگو‌ها مات و مغزپخت شوند. اجاق را خاموش کنید. ۴ – پاستا را بپزید با بهره گیری از دستتان نوارهای پاستا را کاملا از هم جدا کنید و داخل آب جوش بریزید. پنج تا شش دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. اجاق را خاموش کنید. یک فنجان از آب پاستا را نگه داشته و بقیه را کاملا آبکشی کنید. به قابلمه برگردانید. مرحله پایانی میگوی پخته, اسفناج, باقی باقیمانده کره و نیمی از آب پاستا که نگه داشته بودید را داخل قابلمه پاستا بریزید. روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و یکی دو دقیقه هم بزنید تا زمانی که مواد کاملا ترکیب شود و اسفناج‌ها نرم شود. اجاق را خاموش کنید و سس پستو را روی مواد پخته شده تان بریزید. اگر پاستا خشک به نظر میرسد آب باقی باقیمانده را به تدریج اضافه کنید تا به حد مطلبوبتان برسد. نمک و فلفل بزنید. این غذا برای چهار نفر کافیست. همراه با نان سیر میل کنید و لذت ببرید.
  4. طرز تهیه آش کلم بروکلی باکویی خوشمزه آش کلم بروکلی هم لذیذ هست و هم برای فصل پاییز و تابستان میتواند بسیار خوب واقع گردد. بنابراین تعلیم آن را برایتان قرار داده ایم. آش کلم یک نوع آش لذیذ و نیروبخش و مخصوص آذربایجان هست. مواد مورد نیاز برنج نیم دانه «خیس شده»; یک دوم پیمانه بلغور جو «خیس شده»; 1 پیمانه نخود «خیس شده»; 1 پیمانه لوبیا سفید «خیس شده»; 1 پیمانه کلم برگ «خرد شده»; 1 شماره هویج «نگینی خردشده»; 4 شماره پیاز بزرگ «نگینی خردشده»; 1 شماره رشته آش; 150 گرم سبزی آش; 1 کیلوگرم ترخون «خردشده»; 150 گرم فلفل سیاه و نمک; به میزان لازم کشک; به میزان لازم سیرداغ, پیازداغ و نعناداغ; به میزان لازم روغن مایع; به میزان لازم روش پخت 1. پیاز را درون تابه اي ریخته و همراه با اندکی روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود, لوبیا سفید «از گذشته خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده» و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد اندکی آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود. 2. هویج را به مواد افزوده و پس از 5 دقیقه برنج, بلغور, سبزی آش «اسفناج, گشنیز, جعفری, تره», ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد. 3. رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید. 4. آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ, پیازداغ, و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.
  5. Nazii_z

    نحوه درست کردن کمپوت گلابی

    نحوه درست کردن کمپوت گلابی کمپوت گلابی را به راحتی در خانه نیز می‌توانید درست کنید و از مزه بینظیر آن لذت ببرید. ما این تعلیم را در اختیار شما قرار میدهیم. خیلی مفید هست هر از گاهی میوه هایي که داخل یخچال باقی ماندن را کمپوت کنیم تا اضافه بر این که از خراب شدن آنها جلوگیري می‌کنیم از خواص فوق العاده میوه ها هم بهره مند شویم. به نظر من یکی از لذیذ ترین کمپوت ها, کمپوت گلابی هست حتی گاهی لذیذ تر از خود گلابی هم هست چون بافت آن خیلی لطیف هست, پس به جای این که کمپوت هاي کارخانه اي راکه مملو از مواد نگه دارنده میباشند را بخریم خیلی آسان کمپوت هاي لذیذ را در خانه بپزیم و از خوردن انها لذت ببریم. مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی ; گلابی 4 شماره شکر 3 قاشق غذاخوری گلاب 1 قاشق غذاخوری سرکه 2 قاشق غذاخوری آبلیمو طبیعی 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه کمپوت گلابی ; ابتدا باید گلابی ها را پوست کنده و انها را به ابعاد مد نظر ببریم توجه کنید که پوست و قسمت دانه ها کاملا جدا شوند. دو لیوان آب و دو قاشق سرکه را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و هر کدام از گلابی ها راکه پوست کندیم و خرد کردیم فوری داخل کاسه مخلوط سرکه و آب میگذاریم تا تغییر رنگ ندهند. سرکه باعث می‌شود تا گلابی ها کدر نشوند. اکنون داخل یک قابلمه یک لیوان آب, شکر و آبلیمو را می ریزیم و آن را هم میزنیم تا شکر کمی مخلوط شود و حرارت را هم متوسط می‌کنیم. می‌توانید مقدار شکر را هم بر طبق ذائقه تان کمتر یا اکثر بریزید. بعد گلابی ها راکه حدود دو الی سه دقیقه داخل مخلوط آب و سرکه ماندند از کاسه خارج میکنیم و انها را می ریزم داخل قابلمه و در قابلمه را هم می بندیم تا گلابی ها نرم شوند و بپزند. توجه کنید که مخلوط آب و سرکه داخل کاسه را باید بریزید دور و فقط گلابی ها را داخل قابلمه بریزید. گلابی ها خیلی زود و حدود یک ربع الی 20 دقیقه اي می پزند و نرم میشوند و اگر اکثر روی حرارت بمانند شکلشان را از دست می‌دهند. پس گاهی انها را چک کنید و وقتی به حد دلخواهتان نرم شدن دیگر کمپوت آماده هست در یکی دو دقیقه نهایی گلاب را هم اضافه کنید تا کمپوت تان مزه دار شود. در این مرحله اگر دوست داشتید شربت کمپوتتان غلیظ تر باشد می‌توانید گلابی ها را در بیاورید و بگذارید شربت کمی بجوشد تا غلیظ شود. گرچه به نظر من شربت کمپوت هر چقدر رقیق تر باشد کمپوت دلچسب تر هست. اکنون کمپوت ما آماده هست و باید اجازه بدهید تا سرد شود و بعد از سرد شدن می‌توانیم داخل ظرف در بسته بگذاریم و آن را درون یخچال نگه داری کنیم و وقتی مفید خنک شد سرو کنیم. نوش جان
  6. شما می‌توانید دسر لذیذ توت فرنگی را درست کنید که از انواع پودینگ است و حسابی اشتهایتان را باز خواهد نمود. این پودینگ یک دسر کلاسیک و بسیار لذیذ است که پیشنهاد می‌کنیم حتماً امتحان کنید. مواد لازم پودینگ: آرد: 2 ق س نشاسته ذرت: 2 ق س شکر: یک چهارم پیمانه پودر نارگیل: 2 ق س وانیل: یک ق س شیر: 4 پیمانه تخم مرغ: یک شماره بیسکویت «خردشده»: یک پیمانه مواد لازم سس توت فرنگی: توت فرنگی: یک پیمانه نشاسته ذرت: یک ق چ شکر: یک چهارم پیمانه طرز تهیه: 1. برای تهیه پودینگ، آرد را در ظرف مناسبی بریزید. 2. نشاسته ذرت را اضافه کنید. 3. شکر رابه مواد اضافه کنید. 4. پودر نارگیل را اضافه کنید. 5. وانیل را اضافه و مخلوط کنید. 6. شیر را اضافه و مخلوط کنید. 7. تخم مرغ را اضافه کنید، ظرف را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابد. 8. بیسکویت هاي خردشده را کف ظرف هاي سرو قرار دهید. 9. پودینگ داغ را روی آن ها بریزید. 10. برای تهیه سس توت فرنگی، شاخ و برگ توت فرنگی ها را جدا کنید. 11. شکر و نشاسته ذرت را اضافه و مخلوط کنید. 12. مواد را کاملا باهم مخلوط کرده تا پوره مثل شود. 13. پوره توت فرنگی را روی حرارت قرار دهید تا قوام یابد. 14. توت فرنگی خنک شده را روی پودینگ بریزید روی دسر رابا برش هایي از توت فرنگی تزیین و سرو کنید.
  7. امروز بشما یک دسر واقعا خوشمزه و عالی را آموزش میدهیم، همه ی ما از خوردن یک شکلات خوشمزه گرم خانگی لذت می‌بریم. آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد لازم برای ۴ نفر: مارشمالو «اختیاری» به مقدار لازم شیر 1 لیتر پودر کاکائو تلخ 4۰ گرم شکلات خرد شده 15۰ گرم شکر 15۰ گرم وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری خامه فرم گرفته «اختیاری» به مقدار لازم طرز تهیه شکلات داغ : شکر را در کاسه می ریزیم و وانیل را اضافه میکنیم. شکلات را در غذاساز می ریزیم تا کاملا خرد شود. «اگر غذاساز در معرض نبود، رنده اش میکنیم» شکلات و پودر کاکائو رابه شکر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مخلوط شود. شیر را در ظرف بزرگی داغ می‌کنیم و شکلات مخلوط شده با شکر رابه شیر اضافه کرده و مخلوط میکنیم. حالا شکلات داغ را در ظرف مخصوص سرو می ریزیم ودر صورت تمایل با خامه فرم گرفته یا مارشمالو تزئین کرده، سرو میکنیم.
  8. امروز با هم روش تهیه پیتزا آن هم از نوع فنجانی را برایتان داریم که مزه خوبی دارد و برای وعده عصرانه میتواند برترین انتخاب باشد. این فرمان پیتزا را درست مانند پیتزای معمولی درست میکنید اما مواد را برعکس می چینید. مواد پیتزا فنجانی سلیقه اي است و می‌توانید مواد آن را به مد نظر تعیین کنید. بعنوان مثال اگر دوست داشته باشید می‌توانید ژامبون, ذرت, قارچ و خیلی مواد دیگر را هم به آن اضافه کنید. مواد لازم برای پیتزا فنجانی : گوشت مرغ ریش ریش شده 1 و نیم پیمانه سس پیتزا 1 پیمانه بروکلی 1 و نیم پیمانه پنیر موزارلا 1 و نیم پیمانه برگ ریحان 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان به مد نظر ¼ پیمانه طرز تهیه پیتزا فنجانی : برای تصحیح کردن پیتزا فنجانی ابتدا مواد لازم را تهیه کرده و کنار بگذارید. مواد لازم برای پیتزا فنجانی فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را صاف کنید و در اندازه هاي مناسب فنجان در شکلهای دایره اي ببرید. داخل ظرف جداگانه اي مرغ هاي ریش شده و سس را با هم مخلوط کنید. نصف فنجان ها را با مرغ و سس پر کنید. سپس روی آن یک لایه کلم بروکلی, یک لایه پنیر موزارلا و یک لایه برگ ریحان بریزید. داخل ظرف ها جداگانه مواد را بریزید و در پایان روی آن پنیر بریزید در نهایت روی فنجان را با یک لایه خمیری که بریده اید بپوشانید. در صورت تمایل روی آن کمی هم پنیر پارمسان بریزید و به مدت 15 الی 20 دقیقه یا تا زمانی کهخمیر روی فنجان مایل به قهوه اي رنگ شد داخل فر قرار دهید. در نهایت روی فنجان را با یک لایه خمیری که بریده اید بپوشانید بچه ها به این نوع پیتزا علاقه زیادی دارند و گرچه نه تنها بچه ها بلکه بزرگترها هم طرفدارش میباشند.
  9. آموزش آشپزی خورش قیمه با مرغ و زرشک خورش قیمه لذیذ را می‌توانید با مرغ و زرشک نیز درست کنید که برای مراسم هاي محرم میتواند برترین انتخاب آشپزی باشد. مواد لازم برای تهیه قیمه مرغ ; مرغ سه تکه لپه 2/3 پیمانه پیاز متوسط دو شماره زرشک نصف لیوان رب گوجه 3-4 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری چوب دارچین دو تکه طرز تهیه قیمه مرغ ; باید ابتدا لپه را برای چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبهآغشته میکنیم و در اندکی روغن سرخ میکنیم.پیازها را نگینی خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. سبک که شد لپه هایي که خیس خورده و آبکش کردیم را اضافه میکنیم. مقدار کمی که تفت خورد، سه لیوان آب می ریزیم و اجاز میدهیم کهلپه ها کامل بپزد. رب گوجه و زرشک را در اندکی روغن تفت میدهیم و نمک مورد نیازشان را اضافه می‌کنیم و بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها را به لپه ها اضافه میکنیم. اگر لازم بود یک لیوان آب هم داخل قابلمه می ریزیم. به همراه چوب دارچین. می‌گذاریم حدود 1 ساعت دیگر خورش کامل جا بیفتد. برای تزیین می‌شود از زرشک و سیب زمینی سرخ کرده بهره گیری کنیم.
  10. هر کدبانویی نیاز دارد تا به نکاتی درباره آشپزی آگاه باشد، امروز ما بشما چند نکته جالب آشپزی را آموزش خواهیم داد. * رنگ انداختن زعفران چطوری میتوانید زعفران را دم کنید که عطر و رنگ آن چند برابر شود؟کافی است زعفران ساییده شده با برنج رابا هم دیگر داخل قابلمه بگذارید تا دم بکشد. * کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آنرا از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید این امر مانع از ورود هوا میشود. * نکاتی برای پخت پفیلا اگر ذرت یک ساعت خیس بخورد هنگام تبدیل شدن به پفیلا بیشتر پف میکند. * تشخیص قارچ سالم چگونه بفهمیم قارچی که میخواهیم بخوریم سالم است یا خراب روی قارچ کمی نمک بریزید اگر رنگ قارچ سیاه شد سالم است و اگر رنگ آن زرد شد خراب است و باید دور ریخته شود. * برای این که از رشد حشرات در برنج پیشگیري کنیم برای هر یک کیلو گرم برنج خام، پنج گرم پودر نعناع خشک را در کیسه نازکی ریخته ودر کیسه برنج نگه‌داری کنید. * چیبس خانگی سیب زمینی را برش نازک بدهید داخل کاسه پر یخ 1 قاشق بکینگ پودر با نمک بریزید و نیم ساعت بگذارید بماند و بعد روی دستمال پهن کرده دو ساعت بگذارید خشک شود و سرخ کنید. * نکاتی برای پخت گوشت اگر به گوشت در حال پخت آبلیمو اضافه کنید، هم طعم آنرا مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش میدهید. * در سالاد تان گوجه زیاد بریزید اضافه کردن گوجه خرد کرده به سالاد باعث آب انداختن سالاد میشود و نیاز به سس سالاد را کاهش می‌دهد. * از بین بردن محل سوختگی زبان اگر در اثر خوردن نوشیدنی و یا غذای داغ زبانتان سوخت مقداری شکر در محل سوختگی بریزید و ببینید که اثری از سوختگی باقی نمیماند. * ترفند برای پخت قورمه سبزی سبزی قورمه سبزی را ریز خرد کنید زیرا اگر درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. * تشخیص روغن زیتون اصل مقداری از روغن را درون لیوان ریخته و آنرا در یخچال قرار دهید. روغن زیتون واقعی باید در ته لیوان کمی رسوب داشته باشد. * نکاتی برای پخت قارچ به هنگام پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچ ها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچ ‌ها به اسانی بخار شود. * ترفند سیب زمینی آبپز برای این که موقع گذاشتن سیب زمینی داخل آب، آب آن زودتر بجوش بیاید، یک دانه سیب زمینی پوست گرفته هم داخل آب بگذارید. * اگر کره سفت و یخ زده است و نباید آنرا آب کنید ظرف آنرا از آب جوش پر کنید کمی که ماند آب را خالی کنید و کره را داخل ظرف بریزید کره با گرمای ظرف نرم میشود.
  11. بهترین روشهای درست کردن خوراک گوشت رابه شما خواهیم گفت تا به همراه سبزیجات آنرا میل نمایید و از طعم آن لذت ببرید. خوراک گوشت و سبزیجات, غذای ساده و خوش طعمی است که پیشنهاد می کنیم حتماً امتحان کنید. میزان سرو: 4 نفر مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه مدت زمان پخت: 2 ساعت مواد لازم: گوشت گوسفندی «خردشده»: 500 گرم کره: 2 قاشق سوپ خوری پیاز «نگینی خردشده»: یک شماره هویج «خردشده»: یک شماره رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری سس کچاپ تند: یک قاشق چای خوری فلفل قرمز «پودرشده»: یک قاشق چای خوری سیب زمینی «خردشده»: یک شماره نخود فرنگی: یک پیمانه برگ بو: 2 الی 3 شماره ساقه کرفس «خردشده»: 2 شماره آرد: یک قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه «پودرشده»: به مقدار لازم آب: به مقدار لازم طرز تهیه: 1. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. 2. گوشت خرد شده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود. 3. پیاز و هویج خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. 4. رب گوجه فرنگی و سس کچاپ تند را اضافه کنید. 5. فلفل قرمز پودرشده را اضافه کرده و تفت دهید. 7. آب داغ اضافه کنید, طوری‌كه روی مواد را کاملا آب بپوشاند. 8. پس از یک ساعت, سیب زمینی پوست کنده و خرد شده, نخود فرنگی, برگ بودو ساقه کرفس خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید. 9. هنگامیکه سیب زمینی ها نرم شدند, آرد را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. 10. برگ بو را خارج کنید. 11. خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن رابا کاغذ روغنی بپوشانید و حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد «350 درجه فارن هایت» قرار دهید. 12. سپس سرو کنید.
  12. روش درست کردن رول ماکی خوشمزه تنوری برای شما که می‌خواهید یک غذای فانتزی خوش طعم را در خانه درست کنید و لذت ببرید. رول ماکی تنوری یک فینگر فود بسیار خوشمزه است. فینگر فود‌ها به غذا‌هاي انگشتی و سرپایی مشهور هستند که در منزل با کمی صبر و حوصله به اسانی آماده میشوند. این پیش غذاها تقریباً با هر نوع ذایقه اي سازگار هستند ودر مهمانی ها و مجالس خیلی مورد استفاده قرار می‌گیرند. مواد لازم برای تهیه رول ماکی تنوری : سیب زمینی آب پز شده 3 شماره جعفری خرد شده 1 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده 1 قاشق چایخوری سس مایونز 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه پودر شده به مقدارلازم آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپخوری فلفل دلمه اي قرمز نگینی خرد شده 1 شماره ‌ژامبون ماکی تنوری ورقه‌اي برش خورده 300 گرم این محصول حاوی ۹۰ درصد گوشت مرغ است که در فرآیند تولید از دود طبیعی جهت خوشمزه کردن طعم آن استفاده شده است. طرز تهیه رول ماکی تنوری : برای تهیه پوره، پوست سیب زمینی ها را بگیرید و به صورت ریز رنده کنید سپس جعفری، گشنیز، مایونز، مقداری نمک و فلفل، آب لیمو ترش تازه و فلفل دلمه اي رابه آن اضافه و کاملا مخلوط کنید.دراین مدت، ۲ تا ۳ برش از ژامبون ماکی تنوری را روی کیسه نایلونی یا سلفون کنار هم بچینید طوری‌كه لبه هاي انها روی هم بیافتد. ردیف دوم رابه همین صورت بچینید طوری‌كه فضای خالی بین ردیف اول و دوم باقی نماند. بهمین ترتیب ادامه دهید تا ژامبون‌ها فرم مستطیل به ابعاد 20*30 سانتیمتری رابه وجود بیاورند. پوره سیب زمینی را روی ژامبون ها بمالید. به کمک کیسه نایلونی ژامبون ها را رول کنید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت دهید سپس به صورت حلقه اي برش بزنید ودر بشقاب مناسب سرو و سپس میل کنید.
  13. روش تهیه قهوه سرد را برای شما داریم که مورد علاقه بسیاری است و واقعا خوشمزه می باشد و درست کردن آن هم آسان است. کافی پرس سرد، یک روش مناسب دم کردن قهوه برای افرادی است که معده اي حساس دارند. این بهترین راه برای درست کردن قهوه سرد است زیرا قهوه در حالت سرد است. تعداد زیادی از مردم از قهوه پرس شده بیشتر از روشهای داغ لذت می‌برند، زیرا طعم اصلی قهوه در دماهای بالاتر از بین میرود و این روش معتبرتر از روشهای دیگر است. دم کردن قهوه در دمای بالا باعث از بین رفتن طعم خوب قهوه می شود. حتی زمانی که قهوه داغ سرد می شود بازهم طعم آن تغییری نمی‌کند پس قهوه داغی که سرد شده است توصیه نمیشود. اسپرسو یخ زده نیز ناخوشایند است زیرا وقتی قهوه را سرد می‌کنیم تغییرات شیمیایی در آن رخ می‌دهد. اما کافی پرس سرد در دسترس واکنش هاي شیمیایی قرار نمی‌گیرد و شما می توانید برای یک هفته قهوه سرد را در یخچال قرار دهید. چگونه در پنج دقیقه کافی پرس سرد درست کنیم؟ قبل از این که به این روش بپردازیم، لازم است بدانیم که چطور قهوه را استخراج کنیم و چرا در ظرف چند دقیقه میتوان قهوه رابه این روش دم کرد. هنگام دم کردن قهوه آب داغ، جامدات و روغن هاي خوشبو قهوه را تجزیه می‌کند. روغن هاي خوشبو قهوه که پایین تر از نقطه جوش هستند از بین می‌روند و ترکیبات تلخ در نزدیکی نقطه جوش آزاد میشوند، بهمین دلیل دمای دم باید بسیار بازرسی شود. دردمای پایین فنجان شما خوشبو نیست ودر دماهای بالا قهوه‌ شما به بالاترین میزان استخراج رسیده است.اما درجه حرارت فقط یک راه برای سرعت بخشیدن به فرآیند حل کردن ترکیبات محلول در قهوه است. بعنوان یک طرفدار قهوه سرد، حتماً می دانید که با ریختن مقدار کافی قهوه در آب سرد به یک محلول اشباع شده دست پیدا خواهید کرد. هر چه بیشتر جامدات وارد فنجان شما شود بیشتر باید حل شوند. با این حال، روش دیگری برای سرعت بخشیدن به حل شدن مواد جامد قهوه وجوددارد. شما می دانید اگر به اندازه‌ کافی صبر کنید شکر درآب سرد‌‌ حل میشود. اما ما طبق معمول آنرا هم می زنیم تا سریع‌ترحل شود. اگر شما به سرعت و به اندازه کافی هم بزنید، همه ی ویژگی‌هاي خوب قهوه را در فنجان حل می کنید بنابر این بدون ترکیبات تلخ و بدون اکسیداسیون حاصل از دم کردن، از یک قهوه که کم‌تر معده را تحریک میکند لذت خواهید برد برای اینکار ما از قهوه، آب و یک مخلوط کن استفاده میکنیم. اما شما گزینه‌هاي دیگری نیز دارید و این بستگی بشما دارد که دوست داشته باشید قهوه را چگونه بنوشید.قهوه را آسیاب و بعد آنرا تصفیه کنید، هر چه بهتر اینکار را انجام دهید قهوه بهتری خواهید داشت. قهوه رابا آب مخلوط کنید. 3 قاشق چای خوری قهوه را درون یک فنجان آب بریزید، میتوانید از قهوه بیشتری استفاده کنید و سپس در انتهای کار آب یا یخ بیشتری به آن اضافه کنید. آنرا مدام هم بزنید و کاملا مخلوط کنید تا قهوه به پایین فنجان نرود.اگر از همزن برقی استفاده می‎‌کنید آنرا درون ظرف بگذارید. حداقل برای چند دقیقه آن رابا همزن هم بزنید. هر چه بیشتر آن‌ها را مخلوط کنید بهتر است. مایع را درون فرنچ پرس بریزید، پلانجر رابه آرامی به پایین فشار دهید، اگر ته مانده قهوه را دوست ندارید حدود 10٪ از مایع را کنار بگذارید.قهوه را درون فنجان بریزید‌‌، مقداری آب و یخ به آن اضافه کنید و سپس سرو کنید. فواید قهوه سرد: باید اعتراف کرد که قهوه خورها کمی عجیب و متفاوت هستند. انها عاشق بیدارشدن با یک فنجان داغ قهوه دم کشیده در زمستان هستند اما زمانی که هوا گرم میشود به قهوه سرد میل بیشتری دارند. آیس‌تی در میان آمریکایی ها بسیار محبوب است و بیش از 85 درصد آن‌ها چای رابه شکل آیس تی مصرف می‌کنند. بالا بردن انرژی، دلیل قانع کننده اي برای انتخاب قهوه سرد در تابستان است. این نوشیدنی برای شما مفید است. در گذشته نوشیدن قهوه برای هرگونه بیماری دراین سیاره مورد سرزنش قرار گرفته بود، اما تحقیقات معتبر نشان داد که قهوه ممکن است قادر به از بین بردن تعداد زیادی از بیماری هاي التهابی باشد. به چند نکته حاصل از تحقیقات درباره قهوه سرد می پردازیم: از بروز دیابت نوع 2 محافظت میکند. به پیشگیری از بیماری پارکینسون کمک میکند. خطر ابتلا به سرطان کبد، کولون و اندومتری را کاهش میدهد. به جلوگیري از بیماری هاي کبدی کمک میکند. برای قلب بسیار مفید است. خطر سکته مغزی را کاهش میدهد. از پیشرفت سرطان جلوگیري می‌کند. از چشمان ما در برابر بیماری هایي که میتواند باعث نابینایی شود محافظت میکند. افسردگی در زنانی که قهوه بیشتری مصرف می‌کنند کمتر است. نوشیدن تا پنج قاشق غذاخوری قهوه به صورت روزانه ممکن است به پیش گیری از آترواسکلروز کمک کند. خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهد. قهوه طول عمر را افزایش میدهد. طی مطالعه اي معلوم شد که مصرف قهوه به استثنای سرطان، 10 درصد از مرگ ناشی از انواع بیماری می کاهد. کارشناسان احتیاط می‌کنند، اما قهوه برای همه ی، مخصوصا کسانی که از میگرن، اختلالات اضطرابی، مشکلات روده اي، فشار خون بالا، بی‌خوابی و‌ مشکلات قلبی رنج میبرند بسیار مفید است. زنان باردار نیز باید مصرف روزانه کافئین خودرا تا 200 میلی گرم در روز محدود کنند.
  14. Nazii_z

    طرز تهیه شامی بلغور

    انواع کتلت و شامی غذاهایی هستند که در اکثر خانه ها تهیه و سرو می شود. معمولا برای تهیه شامی از لپه و نخود یا آرد نخودچی استفاده می‌شود. این بار به جای درست کردن شامی های همیشگی، شامی بلغور درست کنید. شامی بلغور برای افطار ماه رمضان بسیار مناسب است. گنجاندن بلغور گندم در وعده‌های غذایی هفتگی می‌تواند تاثیر زیادی در تقویت سیستم دفاعی به ویژه در فصل‌های سرد سال داشته باشد. افرادی که از بلغور گندم برای تهیه غذاهای اصلی و پیش‌غذاها استفاده می‌کنند، می‌توانند از خواص بلغور گندم برای درمان یبوست و بهبود تنبلی‌ و کندی عملکرد روده‌ها استفاده کنند. از طرفی مصرف بلغور گندم در خانم‌ها و دختران جوان به بهبود غذارسانی به سلول‌های پوست کمک می‌کند و موجب افزایش نشاط و شادابی پوست می‌شود. “بلغور گندم” به دلیل داشتن فیبر و سرشار بودن از پروتیئن، پتاسیم و آهن از دیگر جایگزین های مواد گوشتی می تواند باشد. مواد لازم بلغور گندم 250 گرم پیاز بزرگ 1 عدد پودر موسیر 2 قاشق غذاخوری پنیر سفید 100 گرم تخم مرغ 3 عدد روغن مایع به میزان لازم ادویه مخصوص و نمک و زردچوبه از هر کدام 1 قاشق چایخوری جعفری یا گشنیز خشک 1 یا 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه بلغور را با آب و نمک می پزیم و می گذاریم آبش کاملاً تبخیر شده و جذب بلغور شود. برای این می پزیم که مغز پخت شده و خام نباشد. چون اگر خام باشد برای معده و روده ضرر دارد. بعد از اینکه پخته شد می گذاریم کاملاً سرد شود. بلغورها به هم می چسبد. مشکلی ندارد. حتی با دست یا چنگال هم می توان خرد کرد. قسمتی از بلغور را بوسیله چنگال با پنیر کاملاً مخلوط می کنیم. جعفری ترجیحاً خشک را اضافه می کنیم. پیاز رنده شده را اضافه و کاملاً مخلوط میکنیم. بلغور چون حجمش زیاد است همه آن را یکجا با مواد مخلوط نکرده و کم کم اضافه می کنیم. نمک ، ادویه ، زردچوبه ، پودر سیر یا پودر موسیر (بوی آن از سیر کمتر است) را اضافه کرده و با دست خوب مخلوط می کنیم. (تا اینجا مواد را با چنگال مخلوط میکردیم). تخم مرغها را افزوده و با دست مخلوط می کنیم. ورز می دهیم. بقیه بلغور را کم کم اضافه می کنیم تا بلغورها تمام شود. خوب ورز می دهیم. از مواد کمی برمی داریم. به هر شکلی که دوست داشتیم در میاوریم. چون بلغور قبلاً پخته پس هر شکلی در بیاوریم داخل آن پخته میشود. داخل ماهی تابه ای که روغن مایع داخل آن داغ شده میگذاریم تا سرخ شود. نوش جان
  15. شامی سویا غذایی لذیذ برای همه است ، بخصوص برای افرادی که رژیم گیاه خواری دارند. در بخش انواع کتلت طرز تهیه این شامی خوشمزه را ببینید. این غذا را می توان با انواع سبزیجات پخته و خام سرو نمود. مواد لازم سویا یک‌ پیمانه پیمانه تخم ‏مرغ ۲ عدد جعفری خرد شده به مقدار لازم پیاز ۱ عدد متوسط نمک و فلفل سیاه زردچوبه به مقدار لازم زیره نصف قاشق چایخوری آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری سیردو حبه نان تست دو عدد طرز پخت شامی سویا ابتدا سویا را به مدت نیم‌ ساعت خیس کرده و بعد آبکش می کنیم‌ (اصلا آب نداشته باشه). در ادامه سویای آبکش‌ شده، پیاز ،سیر و نان تست را چرخ می کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه، و زیره را اضافه کرده و جعفری خرد شده را هم می افزاییم. سپس آرد نخودچی و آرد سوخاری و تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط نموده و چند دقیقه ورز می دهیم. در پایان در دست مرتب و یک اندازه گرد می کنیم. با فاصله داخل تابه ‏ای حاوی روغن داغ با حرارت ملايم سرخ مي كنيم

درباره نودهشتیا

نودهشتیا اولین کتابخانه مجازی دانلود رمان میباشد که با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و حمایت از نویسندگان فارسی زبان آغاز به کار کرده است و بیش از یک دهه است در راستای این اهداف در حال فعالیت و خدمت رسانی به هموطنان عزیز است.

امکانات اضافی

×