رفتن به مطلب

maryam1950

تازه وارد
  • تعداد ارسال ها

    2
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در سایت

0 بار تشکر شده

درباره maryam1950

مشخصات کاربر

  • جنسیت
    خانم
  • علایق
    آشپزی / کتاب / تکنولوژی
  1. maryam1950

    طرز تهیه مرغ شکم پر

    سلام وقت بخیر می دونم سایت فیلتره اما سایت رو ابدیت می کنم شاید یه روزی رفع شد و این تاپیک هم دیده شد لطفا لایک و کامنت یادتون نره يكي از تركيبات جادويي با برنج كتلت ،سيب زميني و گوجه سرخ شده است قطعا با خوردنش مستقيم ميريد بهشت . فقط زماني كه ميخواييد كتلت با برنج سرو كنيد گوشت چرخكرده رو بيشتر بزنيد و سيب زميني ي كوچولو باشه و ي پياز متوسط . من حدود ٣٠٠گرم گوشت با ي سيب زميني كوچيك و ي پياز زدم كمي هم سبزي خشك معطر (نعناع ،چوچاق(سبزي محلي شمال ) ،ريحون )هم گاهي بهش ميزنم . خلاصه اگر نخورديد حتما امتحانش كنيد كه از قافله عقب نمونيد
  2. maryam1950

    طرز تهیه جوجه‌کباب

    جوجه‌کباب یک غذای بین‌المللی است، نه ایرانی.به طوریکه مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه‌ای. مثلاً هندی‌ها به تکه‌های مرغشان ادویه تندوری می‌زنند و آن‌ها را در تنور کباب می‌کنند به طوری که پس از پخت، جوجه‌کبابشان رنگی کاملاً قرمز پیدا می‌کند... مردم مدیترانه مایه جوجه‌کباب را با زیتون چرخ شده و فلفل دلمه‌ای کبابی و له شده تهیه می‌کنند. ژاپنی‌ها از سس تریاکی و آمریکایی‌ها از سس مخصوص باربیکیو استفاده و پس از گذاشتن چند ساعته تکه‌های مرغ در این مایه، آن‌ها را کباب می‌کنند. برای تهیه جوجه
×
×
  • اضافه کردن...