ZHILA 419 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 تیکه کلامت چیه؟ 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reyhan.B 2,825 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 زیاد تیکه کلام جالبی نیست ولی میگم . تو روحت . 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ZHILA 419 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در ۱ ساعت قبل، reyhan.B گفته است : زیاد تیکه کلام جالبی نیست ولی میگم . تو روحت . خخخخ منم میگم عشک 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mhs 67 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 من هر چی که بشه چه اتفاق خوب چه بد میگم اوخی :| 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ZHILA 419 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در 2 ساعت قبل، Mhs گفته است : من هر چی که بشه چه اتفاق خوب چه بد میگم اوخی :| اوووو یسسس 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mhs 67 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در 18 دقیقه قبل، ZHILA گفته است : اوووو یسسس اوووو نوووو 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Gisoo 8,271 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در 6 ساعت قبل، reyhan.B گفته است : زیاد تیکه کلام جالبی نیست ولی میگم . تو روحت . به منکه فقط میگی جونور خخخخخ بقیه رو نمیدونم ... بگذرد ... 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kimiakl 129 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 منکه فوشه خخخ بوق بوق 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reyhan.B 2,825 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در 52 دقیقه قبل، Gisoo گفته است : به منکه فقط میگی جونور خخخخخ بقیه رو نمیدونم ... بگذرد ... جونور کلمه دلخواهمه تیکه کلامم نیس بیشتر تو روحت هست . خخ 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mhds._.142 1,777 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در 8 ساعت قبل، reyhan.B گفته است : زیاد تیکه کلام جالبی نیست ولی میگم . تو روحت . خخخخخخ ایول در 6 ساعت قبل، Mhs گفته است : من هر چی که بشه چه اتفاق خوب چه بد میگم اوخی :| اوخیییی خخخ... عجب :||| اممممم من؟؟؟؟ نمیدونم تیکه کلامم چیه دقت نکردم :/// دووستااان آشنایااان تیکه کلام من چیههه؟؟ 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mhs 67 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در 9 ساعت قبل، Mhds142 گفته است : خخخخخخ ایول اوخیییی خخخ... عجب :||| اممممم من؟؟؟؟ نمیدونم تیکه کلامم چیه دقت نکردم :/// دووستااان آشنایااان تیکه کلام من چیههه؟؟ یه مدت از قفلی بودی رو افسونگر هی میگفتی پووووففففف 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.mahdiyeh. 1,208 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 من چندتا تیکه کلام دارم. الده خوهه اها... بیخی وللش 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Gisoo 8,271 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در 12 ساعت قبل، reyhan.B گفته است : جونور کلمه دلخواهمه تیکه کلامم نیس بیشتر تو روحت هست . خخ بمون برام رفیق ... 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mhds._.142 1,777 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در در 11 مرداد 1397 در 12:33، Mhs گفته است : یه مدت از قفلی بودی رو افسونگر هی میگفتی پووووففففف عارههه عارههه الانم میگم هوووووففففف 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Royakade 976 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 خسته نباشی گو نخور 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afsa 3,663 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 چندوقته بد توی دهنم افتاده از تعجب یا سر مسخره بازی میگم وای بچه نداشته م افتاد :/ 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Yasi. 2,010 گزارش دادن ارسال شده در آبان 97 درکل آدم کم حرفی ام ولی بیشتر میگم:کم چرت بگو چون اصلا حوصله ی حرف زدنو ندارم،اصلا از حرف زدن بدم میاد 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Zeino 5,328 گزارش دادن ارسال شده در آبان 97 مونگل :)))) 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Aylin.exo 5,657 گزارش دادن ارسال شده در آبان 97 خیار شور وارد می شود 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hadiseh 3,968 گزارش دادن ارسال شده در آبان 97 نکبت جیگرتو ... کی بودی تو ؟ اسکل یه وری 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir-Masuod 624 گزارش دادن ارسال شده در آبان 97 ای (....) 2 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madhkhlfzadh7 2,552 گزارش دادن ارسال شده در آبان 97 ای جونم،عزیزم،سگ تو روحت،پدرسگ، لعنتی،ای خداوغیره(که جایز نیست بگم) 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Reyhanh 3,219 گزارش دادن ارسال شده در آبان 97 فش بوقققققققققققققققق ناموسا فرزندم 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nafas70 259 گزارش دادن ارسال شده در آبان 97 خره جیگرم کله پوک 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Reyhanh 3,219 گزارش دادن ارسال شده در آبان 97 ... نخور هم اضافه شد زرت بمیر باو کثافت گو یه لا قبا دیونه یوها دیگه یادم نمیاد 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر