Yasi. 2,013 ارسال شده در 11 آبان 1397 گزارش Share ارسال شده در 11 آبان 1397 سلام دوستــــان. میخوام اینجا همه ی بچها بزرگترین آرزو هاشونو بگن خب اول خودم میگم:اول از همه آرزوم این بود که الان داداشم زنده بود و کنارم بود. دومی هم این که برم جایی که نه کسی منو بشناسه و نه من کسی رو،اونجا واسه خودم زندگی کنم بدون هیچ دغدغه ای. 1 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madhkhlfzadh7 2,572 ارسال شده در 11 آبان 1397 گزارش Share ارسال شده در 11 آبان 1397 وولا من بزرگ ترین ارزوم اینه وقتی یکی منو تو خیابون میبینه بگه (اوه اونجا روببینین بزرگ ترین نویسنده ی جهان) بعد منم یه قری به گردنم بدم و بگم:امضا میخواین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:) 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nafas70 259 ارسال شده در 12 آبان 1397 گزارش Share ارسال شده در 12 آبان 1397 وای قلبم فشرده شد یهو اینو دیدم و به خودم اومدم دیدم هیچ آرزویی ندارم...! باورتون میشه؟! واقعاً مسخرس... 3 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir-Masuod 637 ارسال شده در 12 آبان 1397 گزارش Share ارسال شده در 12 آبان 1397 یک مهندس مشهورد در زمینه زلزله بشم در خارج 1 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ravi 2,681 ارسال شده در 12 آبان 1397 گزارش Share ارسال شده در 12 آبان 1397 سلامتی خانواده ام و اینکه همیشه با هم بمونیم. 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madhkhlfzadh7 2,572 ارسال شده در 19 آذر 1397 گزارش Share ارسال شده در 19 آذر 1397 آرزوم اینه مهندس بشم!! وتا میتونم به نوشتن ادامه بدم 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Yasi. 2,013 ارسال شده در 2 دی 1397 مالک گزارش Share ارسال شده در 2 دی 1397 کســـــــــــی دیـــــــگه آرزویی نداره؟؟ لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ZHILA 422 ارسال شده در 12 مرداد 1398 گزارش Share ارسال شده در 12 مرداد 1398 دلم می خواد بزرگترین نویسنده بشم نوبل ادبیات بگیرم زندگی که دوست دارمو بسازم عشق نویسندگیم و این که حایگاه و عزت بهم بده خدا و ابرومو محکم حقظ کنه لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Baharbanoo 30 ارسال شده در 13 بهمن 1399 گزارش Share ارسال شده در 13 بهمن 1399 آرزوم اینه که برم یه جایی زندگی کنم دور از آدما و شهر تو یه جنگل تو یه کلبه چوبی و باغ و باغچه داشته باشم خودم با شم و ... خوشحال باشم و نگران این نباشم کسی قضاوتم کنه لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری