Mhds._.142 1,772 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 97 سلااااممم بر آجی خودمممم تولدت مبااااررررکککک ( البته با تاخیر 6-7 روز تاخیر ) امیدوارم تاخیرمو ببخشی آجی گلم نمیتونستم وارد سایت بشم ♥♥♥♥ برات آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنممم امیدوارم همیشه پیشم باشی و مثل همیشه با حرفات آرومم کنی... ♥♥♥ فقط میتونم از دور برات یه بوس بفرستم و برات آرزوهای خوب خوب بکنم ♥♥ ایشالا تو زندگیت غم نبینی و همیشه شادیو با بهترین افراد زندگیت تجربه کنی عزیزدلم ♥ @Gisoo 3 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madhkhlfzadh7 2,527 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 97 تفلدت مبارک گیسوویی آرزوی سلامتی و یه دنیا شادی رو برای شما دارم دوست عزیزم 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Yasi. 1,991 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 97 تولدت مباررررررک انشالله به همه ی آرزوهات برسی.. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Gisoo 8,243 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 97 در در 5 بهمن 1397 در 00:21، Mhds._.142 گفته است : سلااااممم بر آجی خودمممم تولدت مبااااررررکککک ( البته با تاخیر 6-7 روز تاخیر ) امیدوارم تاخیرمو ببخشی آجی گلم نمیتونستم وارد سایت بشم ♥♥♥♥ برات آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنممم امیدوارم همیشه پیشم باشی و مثل همیشه با حرفات آرومم کنی... ♥♥♥ فقط میتونم از دور برات یه بوس بفرستم و برات آرزوهای خوب خوب بکنم ♥♥ ایشالا تو زندگیت غم نبینی و همیشه شادیو با بهترین افراد زندگیت تجربه کنی عزیزدلم ♥ @Gisoo سلام ماه من... اخرشم کسی به یادمون بود که فکرشو نمیکردیم.. و طبق معمول مدعیان اینطور مواقع غایبن... مرسی از محبتت گلم در در 6 بهمن 1397 در 15:24، madhkhlfzadh7 گفته است : تفلدت مبارک گیسوویی آرزوی سلامتی و یه دنیا شادی رو برای شما دارم دوست عزیزم ممنون گلم مرسی که به یادم بودی باصفا❤❤❤ در در 17 بهمن 1397 در 14:39، Yasi. گفته است : تولدت مباررررررک انشالله به همه ی آرزوهات برسی.. ممنون عزیزدلم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر