madhkhlfzadh7 2,571 ارسال شده در 7 آذر 1397 گزارش Share ارسال شده در 7 آذر 1397 تجسم کن زمانی را... که با ابریشمین نقش خیالت صفه ی ایمان قلبم را به دستان نیایش فرش می کردم 3 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Gisoo 8,278 ارسال شده در 18 آذر 1397 گزارش Share ارسال شده در 18 آذر 1397 من سرگذشت یاسم و امید با سر گذشت خویش می مردم از عطش آبی نبود تا لب خشکیده تر کنم می خواستم به نیمه شب آتش خورشید شعله زن بدر آمد چنان که من گفتم دو دست را به دو چشمان سپر کنم با سرگذشت خویش من سرگذشت یاس و امیدم 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madhkhlfzadh7 2,571 ارسال شده در 18 آذر 1397 گزارش Share ارسال شده در 18 آذر 1397 می کشم چو در آغوش به مهر پرسم از خود که چه شد آغوشش چه شد آن آتش سوزنده که بود شعله ور در نفس خاموشش 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Gisoo 8,278 ارسال شده در 18 آذر 1397 گزارش Share ارسال شده در 18 آذر 1397 شب در راهست دل را در پستوی تاریکیها با اندوه می توان در کنج قفس زندانی کرد زنجیر تعلق چون دیو پلیدی مرا از اسارت خود رها نمی کند باغچه ی زندگی طراوت خود را در بهاری دگر تجربه نمی کند 3 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madhkhlfzadh7 2,571 ارسال شده در 18 آذر 1397 گزارش Share ارسال شده در 18 آذر 1397 دلم برای میله های عشق ، تنگ می شود... دلم، برای قفل های دل ، تنگ می شود... هوای سرد چاله ی سیاهِ گونه ات ، دلم... برای سوز عاشقانه ی شکنجه ، تنگ می شود... دلم برای داربستِ چوبیِ خدافظی ، طنابِ بی تو بودنم... دلم برایِ حلقه اش ، چقدر تنگ می شود!!! 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahya619 15,263 ارسال شده در 1 دی 1397 گزارش Share ارسال شده در 1 دی 1397 دارم راه می افتم تا چطور با تو حرف بزنم که چطور به حرف هایت گوش کنم برای به تو رسیدن یک بار برای همیشه باید راه می افتادم برای با تو ماندن اما روزی هزار بار باید راه افتاد 3 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Dorsaaaa 245 ارسال شده در 1 دی 1397 گزارش Share ارسال شده در 1 دی 1397 دوباره عشق بازی پشت عاشقانه های خیالی ام و تویی که خیالت پیش من نیست 3 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Yasi. 2,013 ارسال شده در 1 دی 1397 گزارش Share ارسال شده در 1 دی 1397 تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madhkhlfzadh7 2,571 ارسال شده در 5 دی 1397 گزارش Share ارسال شده در 5 دی 1397 من یک نفس دویده ام تمام راه را قطره قطره ی شب را گریسته ام تا تورا در آغوش به سماجت ببرم شب بلند است فرصت عاشقی کم چله باید نشست معشوقی را که توهستی ... 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Yasi. 2,013 ارسال شده در 6 دی 1397 گزارش Share ارسال شده در 6 دی 1397 یادگار از تو همین سوخته جانی است مرا شعله از توست اگر گرم زبانی ست مرا 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahrasamimi 86 ارسال شده در 6 دی 1397 گزارش Share ارسال شده در 6 دی 1397 آنچنان خوب تو هستی که شدی هستی من طرح گل خواسته باشند مثالم ازتو 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madhkhlfzadh7 2,571 ارسال شده در 6 دی 1397 گزارش Share ارسال شده در 6 دی 1397 و ندانستی من به چه دلهره از باغچه ی همسایه سیب را دزدیدم و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم و من اندیشه کنان غرق این پندارم که چرا باغچه ی کوچک ما سیب نداد؟..... 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahrasamimi 86 ارسال شده در 7 دی 1397 گزارش Share ارسال شده در 7 دی 1397 دلم برای میله های عشق تنگ می شود... دلم برای قفل های دل تنگ می شود... 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahya619 15,263 ارسال شده در 7 دی 1397 گزارش Share ارسال شده در 7 دی 1397 در یکی از شبها یک شب وحشت زا که در آن هر تلخی بود پا بر جا، و آن زن هر جایی کرده بود از من دیدار؛ گیسوان درازش ـــ همچو خزه که بر آب ـــ دور زد به سرم فکنید مرا به زبونیّ و در تک وتاب 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Danin72 2,001 ارسال شده در 3 مرداد 1398 گزارش Share ارسال شده در 3 مرداد 1398 به حرمت نان و نمکى که با هم خوردیم نان را تو ببر که راهت بلند است و طاقتت کوتاه نمک را بگذار برای من می خواهم این زخم تا همیشه تازه بماند شمس لنگرودی 3 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ZHILA 422 ارسال شده در 3 مرداد 1398 گزارش Share ارسال شده در 3 مرداد 1398 در 7 ساعت قبل، Danin72 گفته است : به حرمت نان و نمکى که با هم خوردیم نان را تو ببر که راهت بلند است و طاقتت کوتاه نمک را بگذار برای من می خواهم این زخم تا همیشه تازه بماند شمس لنگرودی یادم آمد هان داشتم می گفتم ان شب نیز سورت سرمای دی بیداد ها می کرد و چه سرمایی چه سرمایی باد برف و سوز وحشتناک لیک اخر سرپناهی یافتم جایی 3 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahya619 15,263 ارسال شده در 3 مرداد 1398 گزارش Share ارسال شده در 3 مرداد 1398 یکی مهمان ناخوانده ز هر درگاه رانده،سخت وامانده رسیده نیمه شب از راه،تن خسته،غبار آلود نهاده سر به روی سینه رنگین کوسن هائی که من در سال های پیش همه شب تا سحر می دوختم با تارهای نرم ابریشم 1 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
El_DoraDo 56 ارسال شده در 4 تیر 1399 گزارش Share ارسال شده در 4 تیر 1399 مرغی سیاه آمده از راه های دور می خواند از بلندی بام شب شکست سرمست فتح آمده از راه این مرغ غم پرست در این شکست رنگ از هم گسسته رشته ی هر آهنگ تنها صدای مرغک بی باک گوش سکوت ساده می آراید 1 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hadiseh 4,100 ارسال شده در 6 تیر 1399 گزارش Share ارسال شده در 6 تیر 1399 دلم گرفته است دلم گرفته است به ایوان میروم انگشتانم را بر پوست کشیدهی شب میکشم چراغهای رابطه تاریکاند چراغهای رابطه تاریکاند کسی مرا به آفتاب معرفی نخواهد کرد کسی مرا به میهمانی گنجشکها نخواهد برد پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی ست. فروغ فرخزاد 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amohamad 8 ارسال شده در 9 تیر 1399 گزارش Share ارسال شده در 9 تیر 1399 تنها صداست که میماند و امان از صدای او که ابدی شد در گوش من… فروغ فرخزاد لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Narges.Esfand 403 ارسال شده در 9 تیر 1399 گزارش Share ارسال شده در 9 تیر 1399 نه چندان بزرگم که کوچک بیابم خودم را نه آنقدر کوچک که خود را بزرگ… گریز از میانمایگی آرزویی بزرگ است؟ قیصر امین پور لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahya619 15,263 ارسال شده در 30 تیر 1399 گزارش Share ارسال شده در 30 تیر 1399 تن تو کوه دماوند است با غرورش تا عرش دشنه ی دژخیمان نتواند هرگز ماری افتد از پشت تن تو دنیایي از چشم است تن تو جنگل بیداری هاست 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری